Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

Komrach sp. z o.o. Polityka prywatności

Informacje

Polityka prywatności

Olkusz, 2019-05-01

Polityka prywatności serwisu www.komrach.pl (eu,com)

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług udostępnianych poprzez serwis www.komrach.pl.

  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest KomRach sp. z o.o. z siedzibą w Olkuszu, ul. Długa 151,
    nr KRS 0000223598, NIP: 6372038083, REGON: 356899186.


  3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych wdrożyliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które zapobiegają udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Na bieżąco dbamy o bezpieczeństwo państwa danych.

  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy czy wykonania usługi.

  5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika

  6. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom ani firmom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

  7. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji danych oraz żądania zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

  8. Zastrzegamy sobie prawo do dokonywania zmian w polityce prywatności serwisu, na który mogą wpłynąć ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

  9. W Serwisie pojawiają się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.komrach.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.